12 januari 2022
I am the me
I choose to be.

Sir Sidney Poitier (1927-2022)
Bahamian American Actor


 
Preventie die echt werkt
U beschikt al over een contract met een Arbo-dienst en waarschijnlijk heeft u een verzuimkostenverzekering afgesloten. Hieraan zijn niet geringe kosten verbonden die omhoog gaan indien u, door verzuim, daadwerkelijk gebruik moet maken van hun diensten. En zelfs dan wordt niet altijd het gewenste resultaat bereikt als het gaat om reïntegratie in het arbeidsproces. Laat staan als het gaat om preventie.

Privé maakt u misschien al gebruik van of staat u open voor de complementaire gezondheidszorg. Zakelijk is dat wellicht wat lastiger te realiseren. Welzijnstraining.nl heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van de complementaire zorg. Aanvullend op het reguliere traject. Dat doen we door gebruik te maken van een combinatie van informatieverzameling op specifieke welzijnsterreinen en bio-feedback. Zo zijn we in staat uw verzuim te minimaliseren met alle positieve effecten van dien.

Welzijnstraining
Met betrekking tot ongewenst verzuim heeft geen werkgever of Arbo-dienst het ei van Colombus nog uitgevonden. Vanzelfsprekend doet u er als werkgever alles aan om de werksfeer en -omstandigheden zo in te richten dat deze een ideale omgeving vormen voor tevreden medewerkers.
Elke medewerker reageert echter anders op werkdruk en stress. Bovendien kan de combinatie werk en privé een belasting buiten uw bereik betekenen. Een gezonde werknemer die goed in zijn of haar vel zit, is voor u, de best mogelijke garantie tegen langdurig verzuim.

Welzijnstraining.nl helpt u hierbij. Niet enkel per incident, niet alleen als het te laat is, maar juist door preventief hele afdelingen of bedrijven effectief te screenen. Vervolgens verzorgen we, indien noodzakelijk en gewenst, trainingen aan individuen of kleinere groepen. Meer hierover leest u bij 'Actie'