4 augustus 2016
Elk bereikt doel is weer
het begin van een nieuwe tocht,
en zo tot in het oneindige.

Arthur Schopenhauer  
Krijgen wat je wilt, anders gezegd kunnen manifesteren wat je wilt dat er gebeurd. Er wordt veel gesproken over de wet van aantrekking en het bestellen bij het universum van de dingen die jij wilt dat er in je leven plaatsvinden. Dat kan van alles zijn: geld, het vinden van een partner, een kind, gezondheid, geluk of welzijn, …. Echt van alles.
Helaas blijkt keer op keer dat de praktijk een stuk weerbarstiger is en dat het allemaal niet zo eenvoudig te realiseren is als de, meestal Amerikaans, gestoelde programma’s je willen doen geloven.
Daarom hier enkele tips.
  • De aller-voornaamste tip is dat je in je doel geloofd met ziel en zaligheid. Het heeft geen zin halfslachtig of zonder overtuiging jezelf eerst te overtuigen en dan te verwachten dat het wel zal gaan werken.
  • Ben je volledig overtuigd van de kracht van de intentie, dan is stap 2 belangrijk. Wees volstrekt helder in dat wat je wilt manifesteren in je leven. Het gaat hierbij om de details. Zo heeft het geen zin de hoofdprijs in de loterij te manifesteren als je geen duidelijk doel hebt en de wens eraan verbonden is gelukkig hiermee te worden.
  • De volgende tip is dat je regelmatig en in volle overtuiging, met emotie dus, je intentie manifesteert. Het is belangrijk de emotie te ervaren alsof je intentie al in je leven is.
Help jezelf te overtuigen dat het werkt door stap voor stap je intentie te realiseren en besef dat je met dankbaarheid brandstof geeft aan de vervolmaking van de realisatie van je intentie.
 



Scheurkalender archief:


12 januari 2022
I am the me
I choose to be.

Sir Sidney Poitier (1927-2022)
Bahamian American Actor