8 november 2016
Succes duurt niet eeuwig en blunders zijn zelden fataal.
Het enige wat telt, is de moed om door te gaan.

Winston Churchill    
Omhels het positief fatalisme. Fatalisme wordt normaliter geassocieerd met een passieve nietsdoen mentaliteit. Maar bedenk wel dat veel van de grote sprongen in onze vooruitgang niet tot stand zijn gekomen door er continue op te blijven pushen.
Het geven van ruimte is vaak essentieel voor het bereiken van een doorbraak. Om echt vertrouwen te kunnen hebben in een positieve uitkomst is de overtuiging dat het universele bewustzijn waarheid, gerechtigheid en liefde vertegenwoordigt onontbeerlijk.
Wil je een positief fatalistische mindset ontwikkelen dan helpen de volgende richtlijnen.
Observeer de natuur en zie hoe de natuur meestal een groot geduld aan de dag legt en dit afwisselt met plotselinge (aard)schokken.
Leer van de loop van de menselijke ontwikkeling. We zijn op weg naar steeds meer vrijheid, kennis en waarheid. Laat je leven zich ook zo ontwikkelen.
Ontwikkel een bewust innerlijk leven. Mediteer en ontwikkel je intuïtie. Zo kun je de stress van alledag beter aan en wordt je gesterkt in je ontwikkeling.
Lees over belangrijke mensen in de ontwikkeling van de mensheid. Zie hoe hun persoonlijke drive ze heeft gebracht waar ze wilden.
Met positief fatalisme sta je sterker in je leven.
Pluk de positieve effecten ervan.
 



Scheurkalender archief:


12 januari 2022
I am the me
I choose to be.

Sir Sidney Poitier (1927-2022)
Bahamian American Actor