29 december 2016
De beslissing om tevreden te zijn,
kan je wereld in één seconde veranderen.

Olaf Hoenson  
 
Het is met enige oefening makkelijk mogelijk om delen van je persoonlijkheid zich anders te laten uiten als dat zij normaal doen. Pas op het moment dat je het ervaart begrijp je dat bij Voice Dialogue of Big Mind meer komt kijken dan enkel je anders uiten.
Je bent ook echt de persoonlijkheid en denkt op een andere manier. Minder goed zichtbaar, maar zeker waard om te ervaren is de plotselinge verandering in je energie die optreedt als je in de andere persoonlijkheid stapt. Dat stappen doe je vaak letterlijk omdat gebleken is dat het enorm helpt om je te verplaatsen.
Bij het Big Mind proces worden vooral de delen onderzocht die je hinderen in je normale bestaan of die je verhinderen door te dringen tot je werkelijke kern. De nadruk ligt hier op je spirituele ontwikkeling en het zal niet verbazen dat daarbij soms enorme stappen gemaakt kunnen worden in het inzicht in wie je werkelijk bent en wat je bestemming in dit leven is. Kennis die altijd al in jezelf verborgen is, maar door je ego werd afgeschermd van je bewustzijn.
Het is verbazingwekkend voor jou om te ervaren wat jij allemaal al weet. 



Scheurkalender archief:


12 januari 2022
I am the me
I choose to be.

Sir Sidney Poitier (1927-2022)
Bahamian American Actor